Centra

Ateliers des tanneurs

Ateliers des tanneurs

Het bedrijvencentrum Les Ateliers des Tanneurs is gevestigd in het voormalige Wijnpaleis en de voormalige magazijnen Merchie-Pède, op 5 minuten van het stadscentrum. Dit prestigieuze art-nouveaugebouw, een beschermd historisch monument, biedt heel wat schitterende eventruimten en werkruimten van 17 m² tot meer dan 200 m² op een gerenoveerde oppervlakte van 8000 m².

Lees meer

Centre Dansaert

Dansaert

Het bedrijvencentrum Dansaert bevindt zich pal in het centrum van Brussel, in de dynamische wijk van (mode-)ontwerpers. Het biedt onderdak aan ondernemers die actief zijn in de toonaangevende sectoren van innovatie en design. Het Brussels Centrum voor Mode en Design heeft er tijdelijk onderdak gevonden tot het naar zijn nieuwe locatie kan verhuizen.

Lees meer

Euclides

Euclides

Euclides is een van de eerste bedrijvencentra die werden opgericht in het Brussels gewest. Dit centrum bevindt zich in Anderlecht, op 8 minuten van het stadscentrum, en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Euclides is gevestigd in een gebouw uit de jaren 1930 dat opvalt door de ruime lichtinval en de industriële architectuur.

Lees meer

La lustrerie

La lustrerie

In de buurt van het Noordstation biedt La Lustrerie jonge ondernemers, ambachtslui en pas opgerichte bedrijven tegelijk een geschikt kader en ideale omstandigheden om zich op hun activiteiten te concentreren. Er is licht in overvloed en de functionele ruimten vloeien mooi in elkaar over. Dit centrum biedt ook een volledig dienstenpakket en gepersonaliseerde begeleiding op maat ... dit alles in een gezellige en stimulerende omgeving die uitermate geschikt is voor designers en ontwerpers.

Lees meer

M-Brussels Village

M-Brussels Village

Het centrum m-Brussels Village huisvest al meer dan een decennium startende en ervaren bedrijven uit de ICT-sector. Sommige van de bedrijven die er van start gingen, zijn inmiddels uitgegroeid tot marktleider in hun sector, zowel in binnen- als buitenland. Een goed voorbeeld daarvan is Semetis, Belgisch marktleider in referencing en webanalyse.

Lees meer

Centre d'entreprises de Molenbeek

Molenbeek

In Molenbeek bieden drie bedrijvencentra vestigingsoplossingen en diensten aan zelfstandigen, kmo’s en bedrijven die steun zoeken voor hun economische en commerciële activiteiten. Deze 3 centra worden actief ondersteund door de gemeente.

Lees meer

Village partenaire

Partnerdorp

Het centrum Partnerdorp bevindt zich in Sint-Gillis, vlakbij het Zuidstation. Dit bedrijvencentrum onderscheidt zich onder meer door onderdak te bieden aan bedrijven die gericht zijn op duurzame ontwikkeling en ecologie. De diensten die het centrum aanbiedt, sluiten naadloos aan bij de specificiteit van de bedrijven, onder meer dankzij de aanwezigheid van een consultant in milieubeheer en bio- en fairtradeproducten in de cafetaria.

Lees meer

Pepibru

Pepibru

Dichtbij het Zuidstation en de zuidelijke Ring van Brussel biedt een voormalig industrieel pand uit de jaren 1930 op een oppervlakte van 14.000 m² onderdak aan het bedrijvencentrum Pepibru. Sinds 2008 huisvest het centrum jonge bedrijven die actief zijn in de audiovisuele sector, fotografie, film, communicatie, webbuilding, marketing of culturele productie.

Lees meer

Brucenter centres d'entreprises bruxelles

citydev.brussels
Gabrielle Petitstraat 6
1080 Brussel
Tel: +32 2 422 50 43

Contacteer ons

Met de steun van:

Ils soutiennent Brucenter 

Opleidingen