Bedrijven nieuws

Bedrijven

Dag van de Ondernemer in Sint-Jans-Molenbeek

Dag van de Ondernemer in Sint-Jans-Molenbeek

4 oktober 2016 van 10.00 tot 19.00 uur op Kasteelhoeve Karreveld

Sint-Jans-Molenbeek is een van de Brusselse gemeenten waar de meeste nieuwe ondernemingen worden opgericht. Een uitstekende reden dus om de ondernemerscultuur in de schijnwerpers te zetten.

Het bedrijvencentrum van Molenbeek bestaat iets langer dan 15 jaar. Het speelt een centrale rol in de begeleiding van ondernemingen en socioprofessionele inschakeling in de gemeente. Het begeleidde al ruim 7.000 kandidaat-ondernemers.

Op de Dag van de Ondernemer zorgen professionals uit de sector voor de animatie.

Een dag vol workshops, debatten, conferenties en rondetafelgesprekken rond 4 thema's uit het traject van de ondernemer: voor en na de oprichting, groei, moeilijkheden, overdracht.

Gratis toegangDit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. – 02 410 10 00

Meer info op de website

Bedrijven

Brussels Business Days 14 > 17.03.2016 - Tour & Taxis

Brussels Business Days 14 > 17.03.2016 - Tour & Taxis

Neem deel aan het niet te missen evenement voor ondernemers uit het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

De Brusselse regering nodigt u uit om deel te nemen aan drie belangrijke hervormingen, waar momenteel aan gewerkt wordt. Deze hervormingen moeten de overheidsdiensten en -steun voor Brusselse ondernemers vereenvoudigen.
Laat ons weten hoe de ideale begeleiding er volgens u uitziet, hoe u de financiering van uw bedrijf voor ogen ziet (steun voor export, innovatie, subsidies, enz.) of wat de ideale locatie en accommodatie zijn voor uw activiteiten.
Neem deel aan het debat: sluit u aan bij onze LinkedIn-groep en laat uw ideeën achter. Neem ook 1 minuut de tijd om hier enkele vragen te beantwoorden.

Schrijf u in voor de workshops van 14 tot 17 maart in Tour & Taxis.

Ondernemers: het is aan jullie!

Bedrijven

Steun een stagiair

Steun een stagiair

Draag bij tot de opleiding van een jongere en ontdek nieuw talent

www.centraledesstages.be is een website die stageplaatsen voorstelt voor leerlingen uit het secundair onderwijs. De bedoeling is het contact tussen leerlingen en bedrijven te vergemakkelijken. Stage-aanbiedingen posten is kinderspel en gratis!

Contact:
Amélie Rigaux - T 02 5290371  - Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Brucenter centres d'entreprises bruxelles

citydev.brussels
Gabrielle Petitstraat 6
1080 Brussel
Tel: +32 2 422 50 43

Contacteer ons

Met de steun van:

Ils soutiennent Brucenter 

Opleidingen